Snart har ett helt år gått och mycket har hänt. Nytt showroom, nya innovationer och medarbetare. Därför tänkte vi dela med oss lite av det snart gångna året med allt i från årets fotografering till mest gillade Instagrambild.

Årets händelse

Ett stort och efterlängtat steg blev ett nytt och mycket större showroom på Drottninggatan 75 i Stockholm. En chans för ännu fler härliga människor att besöka oss!

Årets nyhet

En av årets garanterat skönaste nyheter blev vår dunsoffa Giraffen. Den perfekta soffan för hela familjen och kompisgänget att drunkna i.

Årets fotografering

Kanske den roligaste och mest snofsiga fotografering vi någonsin gjort ägde i somras rum på Ulfsunda Slott. Här tog vi fram de allra vackraste sammetskreationer som fick glänsa ståtligt.

Årets hemma hos

Under året har vi också fått äran att komma hem till några av våra fina kunder för att se hur de trivs ihop med våra möbler. Söderbönan Sofia tog varmt emot oss i hennes färgsprakande hem där både Valen och Baggen bor!

Årets samarbete

Vi vill såklart alltid dela med oss av Sveriges Skönaste möbler så att fler får njuta. Därför inredde vi adidas nya koncept, Creator Studio på Sveavägen i Stockholm. En mötesplats som uppmanar till kreativitet, hälsa och gemenskap där alla är välkomna.

Årets Instagrambild

Vår bamse Björnen bäddsoffa i mysig petrol sammet fick kamma hem både mest likes och kommentarer för i år. Vi förstår ändå varför!

Årets omslag

Vi kände att vi bara var tvungna att välja denna vintriga dröm där vår soffa Valen i vit sammet fick vara med. Nummer 14 av Sköna Hem, styling Rebecca Kobus, foto Martin Cederblad.

Årets julbild

Varje år utlovas en ny julbild där vi försöker få med alla Sweefare. I år togs den utanför vårt nya showroom på Drottningatan.

 

 

 

Ett stort tack till nya som trogna kunder för detta magiska år. Vi är så tacksamma över att ni ständigt tror på oss och våra galenskaper. Låt oss göra 2019 lika magiskt!

 

 

 

 

 

//Sweefarna

# # # # # #

31 december, 2018