Julstök, julpynt och klappjakt är alla viktiga moment inför en av de mysigaste dagarna på hela året, nämligen julafton. Det ska städas, granen ska upp, gäster väntas men kanske saknas något? Oavsett om det är en extra sittplats eller en generös present till dig själv eller någon du håller kär så listar vi nedan det vi mer än gärna försöker leverera till jul!

Björnen bäddsoffa är en av våra stora favoriter. Den är lika mysig som praktisk och perfekt för både julmys och spontana nattgäster.

På bild:

Björnen bäddsoffa rak manchester silver. I lager finns dock Björnen bäddsoffa rak manchester turkos

Leoparden soffbord i marmor 50×50 cm

Viskosmatta

Björnen bäddsoffa finns också med divan för den som önskar lite mer förvaring och sittyta. Matcha med någon av våra snygga vägghyllor som byggs ihop helt efter eget önskemål.

På bild:

Björnen bäddsoffa med divan manchester (finns också i silver)

Jaguaren marmorbord 50×50 cm

Valrossen hyllsystem

Grizzlyn är också en av våra mysiga bäddsoffor med flera kuddar i ryggen som verkligen skapar mysfaktor. Matcha med en mjuk viskosmatta och en av våra Baggen pallar i någon festlig kulör.

På bild:

Grizzlyn bäddsoffa grå

Leoparden marmorbord 50×50 cm

Viskosmatta

Baggen pall medium (maila oss för info om tillgängliga färger)

Räven är bäddsoffan som fokuserar på en stilren design. Mjuka upp siluetten med en mysig ullmatta och en kungligt glimmande kristallkrona. Så fint!

På bild:

Räven bäddsoffa grå

Ullmatta

Kristallkrona klassisk stor

 

 

 

Vi gör givetvis allt vi kan i vår makt för att kunna leverera någon av dessa produkter lagom till jul. Dock styr vi inte över vädergudarna eller andra olyckor som kan ske längst vägen. Hör gärna av dig till oss om du har några funderingar kring din beställning så hjälper vi dig på bästa möjliga sätt! 

 

 

 

 

 

//Sweefarna