Rea, lockpriser och kommersiella utförsäljningar som Black Friday kommer inte att finnas hos oss. Vi tror lika lite på massproduktion som masskonsumtion och vill istället alltid erbjuda våra kunder rättvisa priser. När du köper en möbel hos oss ska den glädja dig länge och vara dig trogen i alla lägen. Vår önskan är att varje köp blir en upplevelse.

En möbel är en investering och inget vi ser byts ut varje år. Därför erbjuder vi avtagbara klädslar, fina kuddar och plädar som gör under med en möbel du tröttnat på. Vi ser gärna att vi tillsammans spar på både miljö och plånbok. Är du osäker på vad som passar ditt hem, hur du får nytt liv i din trötta soffa eller bara vill ha lite tips och råd kring färg och form är du mer välkommen att höra av dig till oss. Vi älskar utmaningar!

 

 

 

 

//Sweefarna

# # # # # # # # # # # # #

20 november, 2018