Nyligen var vi på jakt efter dolda talanger som pysslade med något kreativt. Då vi flyttat till en rymlig och central lokal mitt på Drottninggatan hade vi en hel del tråkiga vita väggar att fylla. Vi själva är inbitna möbelfantaster och därmed inga konstnärer, så vi började efterlysa konstnärssjälar.

Vi fick världens bästa respons från alla håll och kanter. Fantastiska talanger som hörde av sig för att bidra med allt ifrån fotokonst till vackra oljemålningar och skulpturer.

Varje miljö fick sin egen unika prägel och showroomet förvandlades helt plötsligt till en mysig vernissage. Vi är så tacksamma över att kunna erbjuda våra kunder en upplevelse utöver det vanliga. En helhetsupplevelse där konst och inredning samspelar.

Kom förbi vårt showroom på Drottninggatan 75 för inspiration och mys i våra möbler. Kanske hittar du både drömtavlan och drömsoffan hos oss!

 

 

 

 

//Sweefarna

# # # # # # # # # # # # # # # #

25 oktober, 2018