Mylinh är vår senaste stjärna och vår första riktiga praktikant som både lär oss och sig själv nya saker varje dag. Hon hjälper till med allt ifrån fotografering till styling och utveckling av nya produkter.

Vad pysslar du med på Sweef?

Jag gör allt ifrån fotografering till design av nya möbler. Designprocessen är väldigt rolig. Första steget är att identifiera vad som saknas sen görs en moodboard och därefter skissar jag på papper. Sista steget är ett 3D program där möbeln blir levande med korrekta mått och vinklar. Just nu jobbar jag med ett spännande projekt som förhoppningsvis kommer att börja säljas framöver.

Vad vill du uppnå under din praktik?

Jag skulle gärna följa en design från skiss till färdig produkt. Det vore fantastiskt om det jag är med och designar blir en bestående produkt som säljs på hemsidan. Just nu är jag även delaktig i att fräscha upp och förnya många av produktbilderna på hemsidan. Jag ser verkligen fram emot slutresultatet!

Har du någon favoritpjäs från Sweef?

Mammuten modulsoffa i mintgrön sammet är en klar favorit. Sen tycker jag att det är så snyggt när man kombinerar moduldelarna i olika tyger och färger. Gärna också olika stommar och kuddar med varandra, så coolt.

Mylinhs tre bästa inredningstips:

  1. Inspireras av inredningstidningar men hitta din egen stil. 
  2. Var inte rädd för att kombinera olika material och färger med varandra, det blir oftast väldigt snyggt.
  3. Skapa små mysiga utrymmen i ett större. Istället för att bara möblera med en gigantisk soffa så kan man istället skapa rum i rum för en bättre harmoni.

//Sweefarna