Vi välkomnar fotokonst, oljemålningar och andra iögonfallande verk som är värda att visas upp i vårt 800 kvm stora showroom mitt på Drottninggatan, Stockholm. Är du eller känner du en lokal kreatör som gärna visar upp sina verk så är det bara att slänga iväg ett mail till oss.

Hur funkar det?

Vi väljer de verk/konstnärer som faller oss lite extra väl i smaken. Verken får en egen väggyta i vårt showroom där kontaktuppgifter för varje konstnär finns med samt lite kort kuriosa om konstverken. Varje konstnär presenteras under en bestämd tid. Utöver ytan kan verken också förekomma under våra fotograferingar, på våra sociala medier och i annonser. Dessa hänvisas alltid till konstnären där också försäljning alltid sker via.

Låter detta som något för dig eller vill du själv lyfta en lokal stjärna? Maila oss gärna på info@sweef.se

//Sweefarna