Torsdagen den 21 juni kommer vi att ha en fotografering på Ulfsunda Slott i Bromma mellan 09.00-14.00. Vi är därför på jakt efter ett gäng härliga människor som gärna är med på bild när vi plåtar våra möbler i denna vackra miljö. Vi har gjort en liten moodboard på den önskade stilen med inspiration från 20-talets garden party med Crockett, picknick och stiliga outfits!

Ta chansen att få snygga bilder på dig och kanske en vän. Vi erbjuder ingen ekonomisk kompensation utan ger som tack för deltagande någon av våra lyxiga plädar eller kuddar att ta med hem. Bilderna kommer vi sedan att använda i digital marknadsföring och print. Alla modeller får självklart också bilderna skickade till sig efter fotograferingen.

Vi letar efter:

En stor hund, gärna av raserna Newfoundland, Sankt Bernard, Mastiff, Grand Danois, Afghan. Andra förslag är givetvis också välkomna.

5 herrar i åldrarna 30+

6 damer i åldrarna 30+

Maila oss gärna bilder på både dig och din tänkta outfit senast den 17 juni till nevena@sweef.se 

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

//Sweefarna