För ett tag sedan inredde vi Baggpipe studios olika sällskapsytor och inspelningsrum. Alla möbler var på plats inför deras lanseringsfest av nya låten ”Dinero” med Jennifer Lopez. Oj vilken fest det blev!

Självklart rullades den röda mattan ut och champagnen korkades upp i väntan på alla gäster.

Utöver god mat, snacks och dricka var vår mysiga modulsoffa Mammuten en storfavorit och en riktig höjdare att mingla i.

sweef-stol-transparent

300 gäster var på plats vilket krävde en hel del sittplatser, något vi gladeligen ordnade.

sweef-fotpall-bagge-andersbagge

Även våra transparenta polykarbonatstolar fick glänsa i solen och blev ett perfekt inslag på deras uteplats. 

Även Bagge själv var otroligt nöjd över att vi döpt våra puffar efter honom hihi. Bagge på Baggen kan inte bli annat än en match made in heaven.Innan gästerna var på plats passade vi på att fotografera några av de olika rum vi inrett. Köket fick transparenta Labradoren, ett av studiorummen fick vår storfavorit Valen soffa med några baggar och härliga djungelkuddar till och så vår mäktiga Chesterfieldsoffa som fick agera ”fotovägg”. Här togs flera spexiga foton under kvällen!

//Sweefarna