Kantiga art deco former, smal siluett och en industriell touch utmärker vårt nya hyllsystem Valrossen. Fokus har lagts på en lyxig finish med noga utvalda materialval som slitstark HDF och mässing.

hyll

Vi ville hylla den personliga stilen för varje hem. Möjligheten att helt efter egna önskemål bygga sin drömhylla. Hyllorna ska kunna hänga med länge både designmässigt och åldersmässigt vilket gjort att vi lagt stort fokus kring slitstarka materialval och en tidlös design.

39032185841_682dc63df8_o

Hyllplanen är därför gjorda i genomfärgad HDF som både går att slipa ner och lacka om. Det innebär att man aldrig behöver vara orolig för fula märken och en annan färg än ursprungsfärgen. Hyllbärarna är gjorda i robust stål och antingen pulverlackerade eller pläterade i solid mässing.

38901965764_7382ea9720_o

Den borstade mässingen blir en fin kontrast till de matta hyllplanen som med fördel kan hängas i flera olika höjder för att skapa ett intressant uttryck. Häng dem i sovrummet, i hallen eller varför inte skapa en hel vägg för böckerna att stå ståtligt i.

Läs mer och beställ våra hyllor här.

//Sweefarna

# # # # # # # # # # # #

1 februari, 2018