Att sammet även i år varit en stor trend kan ingen ha missat. Paletten har dock detta året gått mer åt gröna toner istället för blå som tidigare dominerat. De gröna tonerna har vi kunnat se på allt ifrån väggfärg till svulstiga soffor.

raaav

Vår senaste bäddsoffa Räven är en medveten kompott av både lyxig sammet och fokus på design. Soffan är en nättare variant till sortimentets något svulstigare alternativ. Den nya bäddsoffan funkar lika bra att bädda ut till en normalstor säng som att slappa i framför tv:n.

asd

Räven går att beställa i flera sammetskulörer samt i ett grått och brunt tyg med textur. Materialen har valts med stor omsorg för bästa möjliga komfort, kvalité och underhåll.

mood

I somras fick vår Räv hänga med på galej i nyöppnade Eden Lounge i Mood Gallerian och blev sannerligen en mycket uppskattad sittplats!

//Sweefarna

# # # # # # # # # # # # # # #

5 december, 2017