Sobert, elegant och exklusivt är huvudmaterialet i vår nya möbelserie. Materialet vi talar om är solid amerikansk valnöt som använts för att tillverka våra nya möbler. Vi har länge suktat efter att kunna erbjuda våra kunder detta lyxiga material och kan nu stolt presentera den nya kollektionen!

valnot_b

Serien består av soffbord, matbord, stolar och bänkar i mörkbrun valnöt med detaljer i massiv stål och anilinskinn. Materialet har en mjuk och vågig yta som tydligt framkommer på de nya möblerna vars siluett är något böjd. Varje möbel är gjord och formad för hand med fokus på en elegant och tidlös design.

valnot_bildspel

Kollektionen är i en något högre prisklass än resterande delar av vårt sortiment men är trotts detta prisvärd med tanke på möblernas medvetna materialval och gedigna hantverk. Delar av den nya serien finns redan nu på lager medan andra har en något längre leveranstid. För den designintresserade som uppskattar unika pjäser med karaktär sägs dock väntan vara värd.

Hela kollektionen går nu att beställa på vår hemsida!

//Sweefarna

# # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # #

24 oktober, 2017