Vårt showroom vid Nacka Forum börjar bli alldeles för litet för oss och vi är nu på jakt efter en ny större lokal. Att hitta den perfekta lokalen har dock visat sig vara betydligt svårare än förväntat så därför tar vi tacksamt emot tips!

Nedan listar vi önskvärda kriterier för vårt drömpalats:

Vi delar gärna showroom med ett annat likasinnat mindre företag. De får gärna jobba med mode, inredningsdetaljer eller också sälja fastigheter. Alltid ett plus om vi sinsemellan kan bolla lite idéer med varandra.

Vår yta ska helst vara någonstans runt 500 kvm. Sitter vi med ett till företag delas gärna kök, toalett och andra gemensamma ytor. Alla kostnader delas såklart också.

Parkering för kunder och en rymlig lastplats bör finnas. I och med att både stora och små möbler ständigt lastas in och ut måste lokalen vara belägen på gatuplan.

Vi önskar ingen traditionell kontorslokal då vårt koncept är lite annorlunda. Det ska finnas både plats för kontorsyta samt utställning av våra möbler. Lokalen får också gärna ha en industriell touch med höga fönster och tak.

För vår del kan inflytt ske lite när som helst men gärna innan nästa sommar. Lite framförhållning är att föredra då nya hyresgäster måste ta över den nuvarande lokalen.

Den ultimata drömmen för oss är att sitta någonstans på Södermalm i Stockholm. Det hade varit fantastiskt!

Om det inte framgått än så är vi väldigt flexibla och öppna för förslag så alla tips är hjärtligt välkomna.

//Sweefarna

# # # # # # # #

3 oktober, 2017