Sommaren lider mot sitt slut och en ny och alltid lika spännande säsong väntar med nya färger, material och trender. Vi kommer denna hösten att bjuda på en hel del nyheter som vi hoppas att ni kommer tycka om!

blogg

En av höstens första nyheter är de prisbelönta klockorna Qlocktwo från tyska Biegert & Funk som skiljer sig en aning från den traditionella urtavlan. Klockan talar istället för i siffror om tiden i skrift. De tillverkas främst i rostfritt stål och akrylglas men för den som önskar ett desto lyxigare utseende kan klockorna också beställas i 25 karat guld, platina och roststål.

nyhetsbrevs

Urtavlans färg och material kan dessutom alltid enkelt bytas då den hålls ihop av magneter. På så sätt går det enkelt att variera klockans utseende istället för att vara låst till en design.

Klockorna går att beställa i två olika storlekar och går även att modifiera utifrån språk. Tid och språk justeras enkelt med ett knapptryck från mobil eller surfplatta med hjälp av Qlocktows app.

De nya klockorna kan nu beställas på Sweef.se.

//Sweefarna

# # # # # # # # # # # # #

11 september, 2017