Mjuka linjer och en nätt siluett gör nu våra svulstiga och djupa fåtöljer sällskap när vi nu tillsammans med vår danska partner tagit fram en ny stolkollektion. Vi har flätat samman den danska strama designen med böjda och lekfulla former för att det ska kännas så Sweef som möjligt.

nue

Robusta materialval som skinn och stål har använts för att ta fram den nya kollektionen. Stolarnas kropp är gjord i matt pulverlackerad stål där rygg och sits är sydd i finaste anilinskinn. Tack vare naturskinnets behandlade yta får både sits och rygg stadga som i sin tur håller formen väl.

stols

Kollektionen består av en barstol, matstol och loungestol som går att beställa i färgerna svart och naturskinn. Stolarnas subtila design och raka linjer ger optimal kontrast till en svulstig möbelgrupp. Placera stolarna runt ett barbord i betong, ett rustikt matbord i trä eller ensamma att lyfta en tom yta.

Stolarna finns nu att beställa på vår hemsida i färgerna natur och svart!

//Sweefarna

# # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # #

26 september, 2017