Platsbrist är något många av oss ständigt lider av. Skulle vi välja hade vi förmodligen haft smarta förvaringsmöjligheter i varje möbel, hörn och vrå. Vi lever i ett multifunktionellt samhälle där små dolda finesser förenklar vår vardag. Förvaring ska helst inte synas och om den gör det ska den gärna framhäva det vi vill.

Vi på Sweef älskar både smarta och snygga förvaringslösningar vilket gjort att vi nu uppdaterat vårt sortiment med bokhyllan Ekorren.

 

ekorre

 

Hyllan är vitlackad och tillverkad i MDF. Ekorren kännetecknas av fack i olika storlekar som enkelt rymmer föremål i flera dimensioner. Oavsett vad som ska förvaras i hyllan garanterar vi att den lyfter både föremålen och inredningen.

ekorren-bokhylla-2

Fackens storleksmässiga variation skapar i sin tur en intressant visuell effekt. 
ekorren-bokhylla-1Hyllan är vägghängd och kan hängas våg- eller lodrätt. Det går också utmärkt att ställa den på golvet. Hyllan står lika bra ensam som i kombination med flera hyllor.

ekorren-bokhylla-3

Vad skulle ni fylla er hylla med?

//Sweefarna

# # # # # # # # # # # # # #

12 maj, 2016