Den senaste vårnyheten hos oss är våra marmorbord med helt ny design. Borden finns att beställa i tre olika storlekar och fyra snygga färger. Utöver vit och grön marmor som vi haft sedan tidigare finns nu också borden i trendig brun och svart marmor.

grupp_blogg2

Våra marmorbord består av en marmorskiva och en svart matt stålram. Skivan är importerad från den kända staden Carrara i Italien. Marmorn av denna sort är den äldsta och har använts i över tusen år. Naturmaterialet marmor är ett levande material vilket gör varje skiva unik.

underrede2

Bordens svarta stålram har svetsats samman och pulverlackerats för att få till en matt och stilren yta.

grupp_blogg

 

Eftersom att vi är medvetna om att inredning är högst personlig och att smaken är som baken har vi gjort borden i tre fördelaktiga storlekar. Vissa tycker om att inreda med flera småbord medan andra hellre vill ha ett stort och maffigt. Detta har vi haft i åtanke när vi tagit fram ett bord för varje rum och önskemål.

bord_hq

Borden finns att beställa på vår hemsida och kika på i vårt showroom vid Nacka Forum i Stockholm. Vi har fler snygga bord på ingång. Håll er uppdaterade på vår hemsida och sociala medier!

Trevlig helg!

//Sweefarna