bloggen_1

Vi älskar detaljer och har därför uppdaterat vårt sortiment med mjuka kortklippta fårskinn från Australien.  Våra fårskinn är lika mjuka som skonsamma och innehåller inga farliga gifter. Fällarna finns i färgerna vit, brun, grå och svart.

bloggen_2

De är garvade med en gammal och miljövänlig teknik som återanvänder garvningsvätskan vilket minskar vattenförbrukningen. Skinnen färgas med den miljövänliga tekniken ECO-TAN utan både farliga gifter och kemikalier. Då skinn är ett naturmaterial kan de skilja något i både färg och storlek. Cirka storleken är 70×100 cm och priset ligger på 850 kronor.

bloggen_3

Använd hela fårskinn och mys till en hel stol eller varför inte klippa till dem själv till snyggt ojämna stolsdynor. De blir både snyggt och personligt!

blogg_klippt

Allt som behövs är vår fårfäll och en sax. Sedan är det bara att låta fantasin flöda. Klipp dem runda eller fyrkantiga beroende på vad du själv tycker är snyggast.

dynor_emma

Slutresultatet kan se ut på helt olika sätt. Här har Sweefaren Emma klippt till sina sådär ojämnt och snyggt. Dessa värmer rumpan gott på både polykarbonatstolar och andra utomhusstolar. Hur vill du klippa dina dynor?

//Sweefarna

# # # # # # # # # # # # #

27 april, 2016