För mindre än två veckor sedan bjöd vi in till en invigningsfest fylld av tävlingar, goodiebags, dricka och snacks i mängder!

Vi började med att rigga upp vår studio där den kommande vinnaren av en nästintill valfri möbel från Sweef skulle koras. Tävlingsreglerna var enkla och det hela gick ut på att ta en så galen bild som möjligt i sin favoritmöbel från Sweef. Nu sitter vi här bland alla galna bilder framför oss i hopp om att välja en vinnare. Men hur ska vi lyckas när alla är så härliga?

FullSizeRender-1Vår duktiga fotograf Jana var redo för alla roliga tävlingsbidrag.

fest_2Proppfulla goodiebags delades ut till alla gäster på plats.

Näst bästa bild i tävlingen kommer istället för en möbel vinna en fantastiskt fin vas från det svenska märket Lindform. En vinnare till båda dessa tävlingar kommer att avslöjas inom kort.

spons_insp_3Den lite mindre vasen fick alla gäster i sin goodiebag och den största kommer inom kort få pryda en lycklig vinnares hem.

Under kvällen bjöd vi på både ekologiska bönchips från Öländska bönchips samt potatischips med parmesan från Rootfruit och diverse goda smaker från chipsmärket Fredagsmys. Den härliga variationen bidrog till att det fanns något för alla vilket verkligen uppskattades.

IMG_1368Det bjöds på massor av goda chips i fyra olika smaker från Fredagsmys. Och visst blev det ett riktigt fredagsmys!

fest_5Våra gäster hade lite svårt att välja mellan alla goda chipssmaker och märken. Vi förstår dem!

fest_3Dessa ekologiska godingar från chipsmärket Öländska bönchips fanns att tillgå i smakerna Höstglöd och Örter.

spons_insp_4Påsarna var också i perfekt storlek då många av våra gäster gärna tog med sig en eller två påsar hem.

Våra goodiebags var proppfulla med allt i från godis till duschskum.

IMG_1369Det svenska märket Nordic Fudge bjöd på ekologisk fudge gjord på naturliga råvaror. Smakerna var lingon och blåbär. Förpackningarna, så väl som deras fudge kändes hemgjord och äkta.

FullSizeRenderI påsen fanns också svensktillverkade träbrickor i fantastiska kulörer från märket Dixie. Gästerna uppskattade möjligheten att själva välja färg på sin bricka. Men svårt var det när alla var så fina!

FullSizeRender-2Rituals sponsrade också med två olika duschskum som båda luktade väldigt gott. Namnet på dessa är Hammam delight och Yogi Flow.

fest_4Det svenska chipsmärket Rootfruit bjöd både på snacks under kvällen och i vår goodiebag. De bjöd på potatischips med parmesansmak. En mycket god kombination där parmesanen tydligt kom fram i smaken.

IMG_1507Tidningen Rum Hemma bjöd gästerna på skön läsning om de senaste inredningstrenderna.

fest_1

Trötta men nöjda över kvällens fest. Nu återstår bara att välja våra vinnare, håll utkik!

// Sweefarna

# # # # # # # # # # # # # # #

13 oktober, 2015