Förra veckan ägde Formex rum och Sweef var självfallet på plats. Vi gottade oss i höstens trender och passade även på att pynta en monter med några av våra snygga möbler!

1

De övergripande trenderna var fortfarande det avskalade och industriella tillsammans med rustika material som marmor, trä, betong och mässing. Växtlighet och grönska  var också något som syntes i de flesta montrar.

blogg_11Mateus var trendmedvetna och inredde sin monter med rustika naturmaterial.

blogg_12Fårskinn och päls i mängder.

blogg_7_Vi inspirerades också av marmorbord i olika former och utföranden.

7Mängder av härliga färgglada kuddar i sammet.

Sammet, linne och päls i olika utföranden var material som syntes mest. Rent färgmässigt var de djupa pastellerna mest utmärkande.Tidigare har pasteller och djupa färgskalor varit på tapeten men nu syns istället en härlig blandning av dessa.

blogg_nyTre tredmarkörer: Trä, mässing och päls.

pattern_

Olika mönster på möbler i olika färger var väldigt populärt.

5_bloggVintagemattorna var också en storfavorit.

val_blogg

Under dessa ljuvliga plädar skymtar vår snygga Love Seat fåtölj Valen XL . Här syns också vår nya mörka pläd som inom kort kan beställas på vår hemsida. Även vår snygga persiska vintage matta fick pryda monterns golv.

//Nevena

# # # # # # #

28 augusti, 2015