Inredningstrenderna för 2015 är enligt Stefan Nilsson

50- och 60 talet
Inslag av blåa toner
Minimalism
Mönster och lappat
Inred med plast och trä av olika slag
Naturmaterial

Läs om mer trender på Stefan Nilssons blogg

mustangen-soffa-50-tal

Mustangen är en liten och nätt 50-tals inspirerad retrosoffa som finns i flera olika färger. Soffan ovan är i en snygg blå färg som också är en av årets stora trender. Kombinera gärna soffan med trendiga naturmaterial och mönstrade kuddar!

Läs mer om vår mustang här

NY

Papegojan är en av våra Patchworkkuddar och finns i flera olika färger och utföranden. Dessa kuddar är ihopsydda av över 100 år gamla handplockade vintagemattor från Iran. Varje kudde blir på så vis en unik och trendig detalj!

Läs mer om vår papegoja här

mopsen-stol-i-polykarbonat

Mopsen är en av våra snygga stolar i det slitstarka materialet polykarbonat. Den mjuka turkosa färgen är också en av årets stora trendmarkörer. Våga mixa stolen med både nytt och gammalt men också med fler roliga färger!

Läs mer om vår mops här

// Nevena

8 juni, 2015