För ett tag sedan hade vi en tävling där vi i samarbete med Allt i Hemmet valde att ta hjälp av er läsare för att designa ett mönster till vår nya soffa. Vi vill tacka er alla som ställde upp med era fantastiska idéer. Vinnaren är nu korad och kommer inom kort att kunna hämta ut sin soffa med sitt alldeles egna mönster!

I vårt showroom har vi just nu en prototyp av soffan till försäljning. Soffan är dock inte helt klar och kommer därför justeras en aning innan vi är helt nöjda. De justeringar som kommer göras är:

Lägre och bredare ryggkuddar samt mindre lutning för att få en så djup och skön soffa som möjligt. Längden på det avtagbara tyget kommer även att komma närmare golvet. Soffan kommer att förutom det mönstrade tyget finnas i sammet, vitt och starkare linnefärger. De två dekorationskuddarna kommer att utgå och istället kommer en rund att ingå. Den genomgående stoppningen i både prototypen och den kommande soffan är dun.

Vi jobbar stenhårt med att få soffan färdig så att vi kan lansera den senare i vår, så håll utkik!

Kom gärna in till vårt showroom och sjunk ner i vår sköna dunsoffa!

IMG_41sweef blogg17

soffa blogg

soffa blogg sweef

 

// Nevena

 

 

#

10 april, 2015