Vår fantastiska howardsoffa Lejonet med tillhörande fotpallar har blivit stjärnor och kan nu varje vecka ses i den andra säsongen av Welcome to Sweden. Både soffan och fotpallarna är ett designsamarbete med Livstycket som är ett kunskaps- och designcenter i Tensta där kvinnor som invandrat till Sverige får chansen att lära sig det svenska språket, kulturen och samtidigt skapa kreativa mönster.

Vi är otroligt stolta och glada över att få arbeta med livstycket men också att få vara med på ett hörn i denna succéserie!

Läs gärna mer om livstycket här

Förutom vår soffa och pallar kommer även fler produkter från Sweef att vara med under programmets gång. Vilka det blir får ni hålla utkik efter klockan 21.00 varje onsdag på tv4.

Se Welcome to Sweden här

Är du sugen på att provsitta vår howardsoffa som en riktig filmstjärna? Från och med idag har du chansen att göra detta på Hallwylska palatset där den med sitt mönster hittat hem och framöver kommer stå utställd, missa inte det!

Howardsoffan och våra pallar i olika mönster finns alltid att köpa på vår hemsida

Sveriges egna bondbrud Lena Ohlin blev så förtjust i våra pallar att hon själv inte bara köpte en, utan två. Roligt tycker vi!

Se Welcome to Sweden här

lejonet-livstycket-hoswardsoffa-flera-storlekar

Howardsoffa Lejonet finns att köpa här

lejonet-howardpall-livstycket-100x50cm

s

Howardpall Lejonet finns att köpa här

lejonet-livstycket-howardsoffa-flera-storlekar

 

På bilden syns vår howardsoffa med tillhörande pallar i olika mönster. Soffan finns i tre olika varianter och fotpallen i två olika storlekar.

// Nevena

 

#

10 april, 2015