Senaste tillskotten i sortimentet är sängarna Zebran, Åsnan och Ponnyn – otroligt sköna sängar till vettiga priser. Komforten är nästan identisk dyra konkurrenters sängar. Vi har exakt samma fjädring som några av de mest exklusiva sängtillverkarna.  När vi smygstartade försäljningen av våra nya sängar sålde de slut på bara 2 timmar! Men nu finns det alltså äntligen fler sängar i lager.

Zebran är den mysigaste och lyxigaste sängen med en höjd på hela 75 cm. Med separerade fjädersystem i dubbla madrasser med progressiv fjädring skapas ett extra stort fjäderdjup vilket ger en underbar känsla av viktlöshet. Sängen är formgiven att vara lika vacker att se på som den är behaglig att ligga i.

produkt-1070

Vi har intervjuat Henrik som har köpt och sovit i Zebran.

Hur kändes det att sova i sängen?
– Det känns helt fantastisk att sova i! Det var en enorm skillnad från andra sängar jag sovit i. Jag sov fantastisk gott inatt. Progressiva fjädringen som gjorde att man låg väldigt bra i sängen. När man la sig kände jag verkligen att vikten fördelade sig, det gjorde jag verkligen.

Känner du någon skillnad från andra sängar?
– Det som skiljer sängen från andra sängar jag sovit i är viktlösheten man känner när man ligger i den.  Vikten fördelas väldigt bra, man är ju inte lika tung över allt, men det fördelas jämnt i denna säng. Sen är det väldigt härligt att man kommer så högt upp, då sängen är väldigt hög. Lite som en hotellsäng.

produkt-1045Zebran har ett progressivt fjädersystem. Fjädrarna är timglasformade och efterhand ökar motståndet när det trycks ihop. Detta gör att sängen passar alla olika tyngder.

Det som skiljer Zebran från kontinentalsängen Åsnan är att Zebran är progressiv. Det innebär att den anpassar sig efter kroppsvikten, eftersom den har ett såkallat trippelt pocketsystem. En annan skillnad mellan sängarna är att Zebran har en hel madrass i mitten till skillnad från Åsnan som är delad i två stycken ”pocketkassetter”. Åsnans madrass är ”medium” och du kan väga mellan 50-90 kilo.

produkt-0865Kontinentalsängen Åsnan har en höjd på 67 cm.

Sedan har vi även lyxiga Ponnyn som är en lite mindre säng (90 eller 120 cm bred). Ponnyn är 58 cm hög.

produkt-0887

Alla tre sängarna har en 8 cm tjock latexmadrass som formar sig skönt efter kroppen. Sängarna har en klädsel i fint linnetyg, välj mellan grå eller vit.

Komplettera gärna med en sänggavel i samma fina linnetyg. Vi har både djuphäftade och släta.

produkt-0977

För priser på sängar och sänggavlar, klicka här.

Sängarna finns att prova i vårt showroom.  Varmt välkomna att ta en tupplur! 🙂

# # # # # # # #

12 februari, 2015