Snart kommer vi att lansera en ny soffa tillsammans med inredningstidningen Allt i hemmet – men innan dess vill vi ha din hjälp! Rita ett mönster och ta chansen att vinna soffan med din helt egna design.

Själva soffan är snygg, modern, bekväm och designad av Allt i Hemmets egen inredare.

– Det kommer att bli en klassisk men modern soffa i tiden, som passar i många olika sorters hem. Vi vill att den verkligen ska kännas som Allt i Hemmet, men samtidigt är det viktigt att köparen kan sätta sin personliga prägel på soffan. Därför kommer vi att ta fram ett antal olika tyger och kuddar som skapar variation, säger Allt i Hemmets inredare Camilla Fürst.

soffa

Tanken är också att soffan ska fungera i flera rum: ensam eller i par som blickfång i ett vardagsrum, eller som skön tv-soffa i gillestugan eller tonårsrummet.

En variant av soffan kommer att vara mönstrad. Och mönstret – det vill vi att ni ska rita! Vinnaren får, förutom äran att se sitt mönster i produktion, en soffa till sitt eget hem.

– Tänk att krypa upp i soffhörnet på fredagskvällen och veta att det här mönstret, det har jag ritat. Vilken härlig känsla! säger Camilla.

Så tävlar du:

Lycka till!

# #

23 januari, 2015