Vi har tillsammans med Livstycket tagit fram dessa fantastiska howardpallar i olika mönster. Vi fick dem precis levererade till vårt showroom och blev blixtförälskade i dem allihop! Kommentera gärna vilken som är din favorit.

livstycket-pall-6281

Livstycket är ett kunskaps- och designcenter i Tensta där kvinnor som invandrat till Sverige får chans att lära känna svenska språket och kulturen. Livstycket kombinerar konstnärlig verksamhet som att sy, brodera och tycka på textilier med teoretisk undervisning i svenska, samhällskunskap och data. Livstyckets deltagare tecknar vad de ser, känner och upplever, sedan förvandlar Livstyckets professionella formgivare teckningarna till ett mönster. Mer om samarbetet går att läsa om i det här blogginlägget.

livstycket-pall-6309 livstycket-pall-6306 livstycket-pall-6303 livstycket-pall-6300 livstycket-pall-6299 livstycket-pall-6298 livstycket-pall-6294 livstycket-pall-6290livstycket-pall-6293livstycket-pall-6285

Pallarna kommer att finnas tillgängliga i webbshoppen inom en snar framtid. Håll ut!

# #

1 oktober, 2014