Vår fotokonst-tävling har pågått i en månad, och nu har vi utsett en vinnare – Zara. Stort grattis! Såhär löd Zaras vinnande motivering:

”Ni vet babymåleri, som blivit en trend på sistone? Bebisarna får kladda runt på ett papper på golvet med massa färg, endast iklädda blöjor. Jag och mina vänner skojade om att det ju vore en grym aktivitet för vuxna! Så samtidigt som det här arty verket får en gammal estetelev som mig att börja analysera meningen med livet osv., får den mig att le för att jag tänker på mig själv och mina vänner som kravlar omkring på golvet bland färg precis som skönheten på bilden. Dock med ett annat resultat skulle jag gissa. Jag älskar konst som berör, och det här färgsprakande mästerverket i mitt annars ganska avskalade vardagsrum skulle få mig att le varje dag. Kanske kommer det en vacker dag få sällskap av matchande foton av husägaren: en småbarnsmamma med lovehandles som rockar loss bland akrylfärger.”

Grattis Zara, och stort tack till alla ni andra som var med och tävlade!

Det kommer dyka upp fler tävlingar inom kort – håll utkik på vår Facebooksida.