Vi växer så det knakar, vilket har lett till att vi denna sommar välkomnat nytillskottet Jennifer Nässelkvist till Sweef. Jennifer pluggar samtidigt på Handelshögskolan i Stockholm och på Sweef jobbar hon nu med allt från ekonomin till försäljning, kundkontakt och andra roliga projekt och event som pågår under sommaren.

Hur hamnade du på Sweef?
Jag har tidigare läst media-och kommunikationsvetenskap och letade efter en arbetsplats där det kreativa, utveckling och flexibilitet ges utrymme. På Sweef passade jag som handen i handsken. Allt vrids och vänds på, ingen idé är för galen och alla som jobbar här involverar sig i alla delar av Sweef. Vi utmanar oss själva, våra produkter och vårt arbetssätt hela tiden, vilket är otroligt kul och givande!

Hur har din första tid på Sweef varit?
Superroligt, jag blev kastad rakt in i verksamheten och den kreativa atmosfären som genomsyrar Sweef. Trots att jag har varit här en ganska kort tid så har jag lärt mig enormt mycket, dagarna har varit intensiva och ingen är den andra lik. Det som har varit så fantastiskt är att det inte finns någon vardag, jag hoppar mellan vanliga kundservice- och ekonomisysslor till brainstorming om utveckling av våra produkter och framtida projekt. Nu ska jag åka till Båstad för att ställa ut våra möbler i Players Lounge och för en fotografering i Göteborg.

Vad är Sweef för dig?
Kreativa, moderna och sköna möbler – Kvalitét med en twist.

jennifer1jennifer2

Kolla på intervjun med Jennifer där hon berättar om hennes första tid på Sweef, varför Valen XL är hennes personliga favorit bland sofforna och vilken matta hon skulle matcha den med.

https://www.youtube.com/watch?v=qb1eR7vzPLY

# # # # # #

27 juni, 2014