En av våra mest populära futonsoffor är Pantern i tåligt konstläder av högsta kvalitet. Det är en stilren bäddsoffa som är otroligt smidig att bädda ut till en 126 cm bred gästsäng. Ryggstödet regleras enkelt mellan ett sittläge, relaxläge och bäddläge.

Bloggaren Rebecca Fredriksson på Chic skriver såhär om Pantern i ett inlägg:

Äntligen kan jag visa er min nya fantastiska soffa, jag menar hur fin är den inte? Älskar den. Det allra bästa med den är att man kan väckla ut den helt, så att det blir en som en bäddmadrass, vilket är perfekt när vi får gäster.

Läs hela Rebeccas inlägg och se fler bilder här.

rebfre2

Soffan är 196 cm bred och 93 cm djup. Den har dubbla rader med knappar på både ryggstödet och på sittytan. Benen är i rostfritt stål. Det finns även två stödben som fälls ut från ryggstödet när man vill göra om soffan till en säng.

Screen Shot 2014-04-15 at 1.29.31 PM

 

pantern1Pantern finns att kombinera med två olika typer av fåtöljer för att skapa en välmatchad sittgrupp: En vanlig enkel futonfåtölj med samma funktion som soffan, eller en relaxfåtölj i samma stil. Det går även att köpa till en fotpall.

pantern5

pantern-relax2

Pantern säljs fraktfritt i Stockholm och om produkten finns i lager sker leveransen inom 3 dagar. Hur bra är inte det?! 🙂

Screen Shot 2014-04-15 at 1.29.45 PM

På baksidan av bäddsoffan finns dragkedjor där två ben fälls ut. För att göra om soffan till säng trycker du ryggstödet mot sittdelen tills det knäpper till, och sedan fäller du ner det bakåt. Sängmåttet är 196×126 cm. Perfekt som extrasäng. Vi rekommenderar att använda en bäddmadrass eftersom liggytan har knappar i sig.

Pantern har hängt med på flera av våra härliga fotoevent. Första gången i Galärparken med utsikt över vackra Stockholm. Här är några bilder från den dagen…

sthlm sthlm2

Sedan följde Pantern med till Gotland, sommaren 2013. Med tanke på Panterns tåliga klädsel kändes det självklart att ställa upp den mitt i smeten på after beachen. Resultatet blev klockrent!

gotland gotland2 gotland3

I vintras blev det tillökning i Pantern-familjen, vi tog nämligen in Pantern relaxfåtölj. I samband med det hade vi ett dansevent på Sturecompagniet, och i ett av dansnumren tolkade en kille Pantern genom en riktigt cool dans. Se delar av dansnumret i det här klippet:

Soffan och våra andra möbler finns att provsitta i vårt showroom i Västberga (Elektravägen 22). Läs mer om vårt showroom här.

# # #

15 april, 2014

Kommentarer

Dear admin, if you are getting this note your site has been selected for a 7 day free trial of targeted website traffic. This free trial includes 500 free visitors that are both keyword and country targeted. We only send visitors that are interested in the keywords that you submit when you sign up so you know that you will get the most targeted visitors possible. There is no requirement to continue after the free trial period and you can cancel at any time without penalty. Start your free trial here: http://dnsfreak.de/2ruy