Den av våra bäddsoffor som kanske är mest traditionell är Oxen som finns både som 2-sits och 3-sits. Det är en av våra nyaste soffor i sortimentet och den blev snabbt en av de mest populära.

oxen5

 

oxen1

Oxen känns nästan som själva definitionen av praktisk gästsäng! Som soffa tar den väldigt lite plats och när den vecklas ut blir det till en dubbelsäng (122 x 200 cm eller 152 x 200 cm). Det är precis det som är det fantastiska med Oxen – liten soffa, stor säng. Perfekt i små utrymmen där det inte finns så mycket plats som i gästrummet, sommarstugan eller mindre vardagsrum.

oxen2 oxen3

Bäddsoffan har en modern och stilfull design med smala armstöd i svart stål. De sköna ryggkuddarna gör att soffan, trots en ganska hård sittdyna, ändå blir bekväm att sitta i. Det vi gillar med Oxen är att den inte ser ut som en traditionell bäddsoffa. En del vet inte ens om att det är en bäddsoffa utan köper den för att det är en snygg designsoffa. Att den går att bädda ut till gästsäng ser en del alltså bara som en härlig bonus.

oxen2 oxen9

Att växla läge mellan soffa och säng är smidigt. Det finns ett handtag på sittdynan alldeles intill ryggstödet som man tar tag i och lyfter upp. Under sittdynan vecklas två ben ut och sedan fälls ryggstödet fram – vipps har du en stor skön gästsäng! Hur praktiskt som helst. Det går på nolltid.

oxen3 oxen6

Oxen finns just nu i grått och vitt. Vi funderar även på att börja sälja den i andra färger, kanske svart. Vilken färg skulle du tycka vore fint? Kommentera gärna det här inlägget!

# #

8 april, 2014