Vi strävar efter att hela tiden uppdatera vårt sortiment till det bättre. Istället för att ta in helt nya modeller så bygger vi ofta om och gör förbättringar av soffor som vi märker har potential. Vi har ungefär samma tänk  som mjukvaruföretag när det gäller uppdateringar av produkter. En enkel jämförelse är till exempel iPhone som släpps i nya versioner. På samma sätt släpper vi nya versioner av våra soffor lite då och då.

För något år sedan gjorde vi en del justeringar av bäddsoffan Björnen, bland annat mer stoppning i sitsen och så gjorde vi så att divanen blev vändbar.

Nu senast har vi gjort en del förändringar av divansoffan Geten. Den nya Geten har betydligt tjockare och mer stoppade sittdynor. Divandelen är 10 cm djupare och armstöden 4 cm bredare. Den nya modellen har även någon centimeter högre ben. Den har högre dynor att luta sig mot och lite mer sluttande ryggstöd.

geten-ny-5692Såhär såg gamla versionen av Geten ut

geten-ny-5693Nya Geten

geten-ny-5697Nya Geten har ett lite mer sluttande ryggstöd

geten-ny-5703
Nya Geten har också skönare och tjockare dynor och ryggkuddar

geten-ny-5699 4 cm bredare armstöd än förra modellen

geten-ny-5701Gamla Getens armstöd

Vi tycker själva att Geten verkligen fått sig ett ordentligt lyft! Den är snyggare men framför allt mycket skönare. Priset är oförändrat.

Vad tycker ni om nya Geten? Lämna gärna en kommentar!

# # #

10 april, 2014