Imorse fick vi in en ny leverans av bäddfåtöljen Ormen som varit grymt efterlängtad ett bra tag nu! Fåtöljen tar ett tag att tillverka och när vi fick in förra leveransen så var i princip alla redan förbeställda. Därav fördröjningen.

Screen Shot 2014-04-11 at 12.12.23 PM

Men nu är den alltså i lager igen. Fantastiska Ormen som är precis som den låter – smidig som en Orm! Den är skön att sitta i och väldigt smidig i växlingen mellan bekväm fåtölj och perfekt extrasäng.

För att bädda ut Ormen så trycker du ryggstödet framåt tills det knäpper till, sedan vecklar du ut ryggen och fäller ut två ben som finns på undersidan.

Screen Shot 2014-04-11 at 12.12.43 PM Screen Shot 2014-04-11 at 12.13.05 PMSom utbäddad blir den 192 x 84 cm. hemsidan finns en film som visar mer hur det går till. 

Ormen finns i tre olika färger: grå, turkos och vit.

ormen1 ormen3 ormen5

Fåtöljen finns att se och prova i vårt showroom (Elektravägen 22 i Västberga).

Screen Shot 2014-04-11 at 2.08.03 PM

Ormen är väldigt populär så vi rekommenderar att inte vänta med att beställa, eftersom det redan nu inte finns överdrivet många exemplar kvar. Vi kommer att beställa fler men det är oklart när nästa leverans kommer in.  För att se lagerstatus klickar du på Ormen och väljer den färg du vill ha. Man kan också kontakta oss för mer information.