Just nu har vi en grym tävling igång! Bor du i närheten av Stockholm och är i behov av en ny trendig soffa är det här tävlingen för dig. Vinnaren får nämligen en Valen linnesoffa, helt gratis.

Hur tävlar man?
Enkelt! Kom till vårt showroom (Elektravägen 22 i Västberga, mer info och vägbeskrivning hittar du här). Ta ett foto av dig själv i linnesoffan Valen och lägg upp bilden på vår Facebook-sida. Den som tagit den bästa bilden vinner soffan.  Här är det bara fantastin som sätter gränserna!

Vill ni läsa mer om Valen kan ni göra det i det här blogginlägget. Där finns även en film från vårt event tidigare i vintras där vi filmar ett dansnummer till linnesoffan Valen. Kanske kan den ge lite inspiration?

valen1

# # # #

10 mars, 2014

Kommentarer

You need targeted visitors for your website so why not try some for free? There is a VERY POWERFUL and POPULAR company out there who now lets you try their website traffic service for 7 days free of charge. I am so glad they opened their traffic system back up to the public! Sign up before it is too late: http://iam.at/ece

This is a comment to the admin. Your website is missing out on at least 300 visitors per day. I have found a company which offers to dramatically increase your visitors to your site: http://corta.co/5d1h They offer 500 free visitors during their free trial period and I managed to get over 15,000 visitors per month using their services, you could also get lot more targeted visitors than you have now. Hope this helps 🙂 Take care.