Nu finns alla våra mattor att kolla på i vårt showroom. Eftersom våra mattor är handgjorda så skiljer de sig ibland ganska mycket från varandra, så därför bestämde vi oss för att ta hit alla mattor så att man kan titta på dem och köpa dem direkt härifrån. Adressen hit är Elektravägen 22 i Västberga, och vi har öppet mellan 10-18 vardagar och 10-15 lördagar.

Vi säljer tre olika typer av mattor. Dels patchworkmattor i åtta olika färgkombinationer. Dessa mattor består av delar från äldre mattor som tvättats, färgats om och sytts ihop för hand. Ganska nyligen började vi även sälja en ny variant av patchwork, nämligen patch-in-patch, som alltså består av ännu fler delar. Vad vi vet är vi ganska ensamma om att sälja just dessa mattor. Dessutom säljer vi hela vintagemattor som färgats om i turkos, rosa och lila. Utöver mattorna säljer vi även stora kuddar i samma material.

Historien bakom våra mattor är rätt häftig och det har jag skrivit om i ett tidigare blogginlägg som går att läsa här.

matta2 matta3matta5

 

Hoppas att vi ses här. Välkomna! 🙂

Kommentarer

This is a message to the webmaster. Your website is missing out on at least 300 visitors per day. I have found a company which offers to dramatically increase your traffic to your website: http://url.appleturnover.tv/kils They offer 500 free visitors during their free trial period and I managed to get over 15,000 visitors per month using their services, you could also get lot more targeted visitors than you have now. Hope this helps 🙂 Take care.

The 30-year-old famed DJ took to Twitter to announce the split news himself Friday. ”To address speculation – myself and Rita ended our relationship some time ago,” he wrote.