Den här veckan har vi specialpris på Mustangen, vår moderna retrosoffa och retrofåtölj med mjuka 50-talsformer. Både soffan och fåtöljen har en enkel rad med tygklädda knappar i ryggen och benen är gjorda av ek.

m4must5

Både soffan och fåtöljen fick egna dansnummer under vårt senaste fotoevent på Sturecompagniet i vintras. Den första filmen, på Mustangen soffa, innehåller även intervjuer med dansarna.

Mustangen finns i tre olika färger: blått, grönt och grått. Både soffan och fåtöljen finns att provsitta i vår butik på Elektravägen 22.

mustangen4mustangen19mustangen15

Det kan kännas svårt att veta hur man ska matcha Mustangen med övriga möbler och inredning. Som inspiration har jag satt ihop en anslagstavla på Pinterest med massor av inredningsbilder i retrostil. Kolla gärna in det om du vill ha inspiration på inredning till soffan! Klicka här.

1 2

 

 

# # # #

18 mars, 2014

Kommentarer

Hello would you mind letting me know which web host you’re utilizing? I’ve loaded your blog in 3 different browsers and I must say this blog loads a lot quicker then most. Can you suggest a good internet hosting provider at a fair price? Many thanks, I appreciate it!