Vår nyaste och hetaste soffa just nu är Valen. Det är en linnesoffa av bästa kvalité och med hög sittkomfort.

valen1 valen3

 

De tjocka dynorna har en stoppning bestående av bollfiber blandat med dun och strimlad kallskum – den bästa av möjliga kombinationer eftersom formen bevaras samtidigt som det ger en otroligt bekväm känsla.

valen4 valen7

Det generösa sittdjupet förstärker sittkomforten och gör soffan till en riktigt skön och mysig TV-soffa att krypa upp i. De smala och trendiga armstöden gör att soffan inte upplevs så stor. Vill man öka mysfaktorn ytterligare går det att köpa till en fotpall i samma serie.

vfotpall3

Den här veckan har vi ett erbjudande på Valen, så passa på! Beställer du Valen innan 16/3 så får du hela 1000 kr rabatt. Just nu har vi även en tävling igång där man har chans att vinna en Valen-soffa. Läs mer om hur du går till väga kan du läsa här.

I vintras hade vi ett fotoevent tillsammans med DansCenter Stockholm (mer om det kan ni läsa i det här blogginlägget). I ett av dansnumren tolkade två tjejer linnesoffan Valen. Hur det såg ut kan ni se i den här videon:

Fler fotografier från eventet kan ni se här.

Vi har lite funderingar på att göra en Valen XL som är ännu bredare och har ännu djupare sittyta. Vad tror ni om det? Kommentera gärna om ni har förslag på hur ni skulle vilja utveckla Valen. Kanske skulle den vara snygg i en annan färg? Vad tycker du?

# # # #

10 mars, 2014