De nya stolarna har anlänt! Och de är så sjukt snygga. Jag har provsuttit, klämt och känt, mätt dimensionerna och jämfört dem lite med varandra. Jag tänkte sammanfatta det lite kort, för er som är nyfikna.

Mopsen
Sjukt snygg i sin enkelhet och väldigt bekväm att sitta i. Sitsen är något räfflad och man blir skönt omfamnad av det böjda ryggstödet. Mopsen finns i tre olika färger. Den vita känns mest neutral och jag kan verkligen se den framför mig kring ett stort matbord. Den finns även som transparent och som transparent turkos/blå, en riktigt tuff färg tycker jag.

Screen Shot 2014-01-15 at 12.49.01 PM

Dalmatinern
Tuff stol med sitt mönstrade ryggstöd. Man sitter skönt och något tillbakalutad. Den känns stabil och har en bredare sittyta om man jämför med Mopsen. Den här stolen finns som transparent, röd och svart. Den röda varianten är verkligen en sprudlande färgklick, sjukt snygg att ha bara som dekoration i ett neutralt rum.

Screen Shot 2014-01-15 at 12.49.32 PM

Boxern
Min personliga favoritstol. Den finns i färgerna svart, transparent, transparent grön och transparent guld. Det häftiga med Boxern är att själva stilen är så gammaldags i kontrast till det moderna materialet. ”Pinnarna” i ryggstödet och strax under sitsen har många fina detaljer och det gör att den sticker ut från de andra stolarna. Boxern är den perfekta stolen i ett hem där man vill kombinera gammal och modern stil.

Screen Shot 2014-01-15 at 12.48.46 PM

Schäfern
Schäfern är rak i ryggen och har ett omfamnande ryggstöd med sluttande kanter där man kan vila armarna. Det jag gillar mest med Schäfern är att den känns stabil och självständig. Den finns som transparent och transparent blå.

Screen Shot 2014-01-15 at 12.49.19 PM

I samband med lanseringen av de här nya stolarna har vi kickat igång en tävling där vinnaren får 1000 kr rabatt vid köp av minst två stycken stolar. För att vara med och tävla klickar du dig in på din favoritstol på Sweef.se och lämnar en kommentar längst ner som förklarar hur du skulle använda stolen om du vann och vart du skulle placera den. Motivera gärna varför du gillar din stol och vilken färg du tycker är snyggast. Vinnaren kommer att kontaktas via facebook, ett tips är att gilla vår facebooksida så att du kan hålla dig informerad om när vinnarna utses.

stolarna2014-01-14 10.51.072014-01-14 10.59.33

Lycka till i tävlingen! 🙂

/ Jossan

# # # # # # #

15 januari, 2014