Labradoren

Ett ytterligare ”hemma-hos-inlägg”. Denna gång hos en vän som häromveckan köpte fyra Labradoren.

Eftersom jag tidigare visat att jag har dessa stolar hemma så vet ni redan att jag gillar dem skarpt!  I detta hem, som är en sekelskifteslägenhet, finns det så mycket vackra tidstypiska detaljer såsom trägolven och de bevarade strukturna i väggarna. Då tycker jag att det kan vara extra snyggt när man bryter av med något modernt, genomskinligt och spännande. Kombinationen av det antika runda bordet och de moderna stolarna som ni ser på bilden är ju bara fantastiskt snygg!

Labradoren är verkligen den perfekta stolen, den är snygg, cool, tar lite plats eftersom den är stapelbar och den är mycket bekväm att sitta på. Ett stort plus är att den bara är att torka av om det kommer smuts på den. Att polykarbonat även är ett fantastiskt material som i princip tål vilken behandling som helst är ju en solklar bonus, särskilt med tre småbarn i hemmet.

Har du ännu inte köpt dig någon av våra fantastiska polykarbonatstolar är det den perfekta tiden nu. Fyra coola nya modeller har precis kommit in. Jag är själv väldigt sugen på att införskaffa två Dalmatinern, de skulle passa perfekt i vår hall. En annan favorit av de nya stolarna är Boxern, galet snyggt med så modern design blandat med ”gammeldags snirkligt”. Bara att klicka sig till stolarna och kolla in de nya filmerna som blev klara häromdagen!!

//E