För er som följer oss på Facebook är det säkert ingen nyhet att vi just nu håller på att planera ett nytt fotoevent. Tidigare har vi fotograferat våra möbler utomhus. Först i Galärparken med Stockholms grymmaste utsikt, och sedan på platser runt om på Gotland. Resultaten har blivit fantastiska.

Under hösten och vintern har vi tagit in ett gäng nya möbler – 50-talssoffan Mustangen, bäddsoffan Oxen och stolen Dalmatinern för att ta några exempel. De här möblerna behöver såklart fotograferas, men att ta ut möblerna i snöslasket (skulle i och för sig kunna bli spännande och skitsnyggt, men ändå!) så har vi bokat Sturecompagniets lokaler på torsdag den 30 januari kl. 18-22. Tillsammans med DansCenter Stockholm kommer vi anordna en spektakulär danstävling. Olika dansteam kommer nämligen att få tolka Sweef-möbler med hjälp av musik och scenkläder.

Jag känner mig säker på att det kommer bli en väldigt underhållande kväll, så kom gärna förbi! Efteråt finns det dessutom möjlighet att själv få agera modell för en kväll och bli fotograferad i våra soffor av reklamfotografen Mini Gemoll.

Jag hoppas att vi ses där!

Läs mer om eventet här.

/ Jossan