Storfavoriten i Sweefs sortiment är utan tvekan bäddsoffan Björnen, vår mysigaste soffa. Framför allt verkar det vara det enorma sittdjupet som gör den så populär. Många uppskattar också den mjuka klädseln i tjockt manchestertyg. Vad vi vet så finns det ingen liknande soffa på marknaden.

Sist jag tittade var det hela 141 personer som hade skrivit facebook-kommentarer om Björnen och många som recenserar oss via Trustpilot skriver fantastiska kommentarer om hur nöjda de är med den. Annika skriver till exempel såhär:

”Surfade runt och googlade bäddsoffa och där var den! Björnen stor, stor , mjuk och skön till skillnad mot alla bäddsoffor jag provat live på möbelbutiker. Ni har lyckats otroligt bra med hemsidan – det syndes verkligen hur skön den var! Nu provsatt vi den på ett café också men hade lätt kunnat köpa den oprovad. Nu är soffan i vår sommarstuga och hela tiden längtar jag dit för att få slänga mig i soffan – den är som att stort mjukisdjur.”

Men vi har förstått att råder delade meningar kring Björnens manchestertyg, och det är bland annat därför som har vi tagit fram en ny bäddsoffa – Grizzlyn. En soffa som påminner mycket om Björnen men som ändå är helt annorlunda.

Likheterna mellan sofforna är framför allt sittdjupet på hela 100 cm. Funktionen är också densamma och storleksmässigt är de snarlika. De raka modellerna har ungefär samma mått medan bredden på Grizzly med divan är 26 cm kortare än Björnen med divan. Skillnaderna är framför allt tygen och armstöden.

Är du en av dem som kärat ner dig i Björnen? Eller har du suktat efter en snarlik soffa? Berätta gärna i kommentarsfältet vad du tycker om både Björnen och Grizzlyn. 🙂

instagram copyGrizzlyn bäddsoffa med divan, 8 000 kr. Finns i färgerna silver, blå och lila.

IMG_5060Björnen bäddsoffa med divan, 9 000 kr. Finns i färgerna röd, brun, blå, krämvit och silver.

Både Grizzlyn och Björnen finns att provsitta i vårt showroom.

/ Jossan

# # # # #

10 januari, 2014