Vesslan

Hemma hos vänner agerar Vesslan tv-soffa i barnens mysrum. När det vankas nattliga gäster fälls den enkelt ut till en bäddsoffa utan att ta en massa yta i rummet. Jag tycker att den passar perfekt i rummet som är ett lite mindre tv-rum. Många Bamse-, Emil-, Pippiavsnitt har tittats på och även somnats till i denna soffa.

Kriterierna vid val av soffa löd: ”En soffa som inte är för bred eller djup som tv-soffa eller i utbäddad form. En soffa som är skön att sova i, men för den sakens skull inte blir för hård att sitta i.”

Jag tycker att de har så fin kombination av kuddar till Vesslan. En riktig retrokänsla har de fått till. Från vänster i bild: Stor kudde i olika färger HabitatBlå fyrkantig kudde med knapp samt Röd rund kudde med knapp HayVitt ”armstödsbord” MioMatta IkeaGrå kudde Ikea

Är du ute efter en lite nättare bäddsoffa som inte tar för mycket av ett rum ens i utbäddad form, men som ändå är mysig och skön att sitta i så är Vesslan ett superbra val. Ett extra plus är även förvaringsutrymmet som finns under sitsen på soffan.

//E

 

# # # #

1 november, 2013