Igår var jag inne i en inredningsaffär som har väldigt fina saker, dock har de inte lika fina priser.

Vad säger ni om denna Howardfåtölj…!?

bild

Sjukt snygg är den, snyggt tyg som är avtagbart, bekväm, fina ben… Den blir din för ringa 20.800 kronor.

Somliga tycker säkert att detta är ett befogat pris och tänker att ”vi ska ju ha möblerna i flera år och då är det bättre att satsa lite mer pengar så att vi får kvalité som håller i flera år”. Sweef önskar motbevisa just detta…kvalité behöver inte kosta skjortan och de möbler som man köper här håller år ut och år in trots sitt överkomliga pris.

Just Howard-soffor och fåtöljer säljs ju hos många olika handlare, men kvalitén varierar stort. Tyget och stoppningen är det som ofta gör att en soffa säljs billigt eller dyrt. Många handlare har kampanjer som påvisar sina bra priser på en fantastisk soffa. Väl i affären säljs en variant till det priset…vill du ha dunstoppning och ett tyg som håller, ser snyggt ut länge och inte noppar sig så stiger priset markant! Så jobbar inte Sweef…vi vill ha rätt pris för en fantastisk produkt!

Jag vet inte vad ni tycker, men 4000 kronor för den här godingen tycker jag känns som ett mycket mer korrekt pris än ovanstånde! Sjukt snygg är den, snyggt tyg som är avtagbart, bekväm, fina ben (och den säljs ju även i lika snyggt blått denimtyg som det på bilden, fast med röd söm som gör den ännu snyggare :))!

//E

 

# # #

26 november, 2013