Självklart tänker vi fira att vi äntligen har flyttat till en butik! Tillsammans med Megakakel (som vi delar lokal med) kommer vi ha en gemensam inflyttningsfest där alla som vill är bjudna.

Välkommen till oss nu på torsdag den 14 november, kl. 16-20. Kom förbi, provsitt våra möbler, träffa oss om jobbar på Sweef och se hur fint vi har fått det i vår nya butikslokal. Vi bjuder på skumpa, snacks och skön musik. På nedervåningen bjuder Megakakel på grillad korv med bröd, gratis expertrådgivning på badrum m.m. Alla som kommer på inflyttningsfesten får grymma rabatter på både Sweefs och Megakakels sortiment, som gäller under hela kvällen och fram till midnatt.

Hoppas att vi ses där! 🙂

Och förresten! Det kan vara en bra idé att ta med sig badkläder, det ryktas nämligen om att Megakakel kommer ha en stor jacuzzi igång på bakgården…

/ Jossan

#

11 november, 2013

Kommentarer