Det har varit ganska mycket snack om Björnen och Howardsofforna den senaste tiden (kanske får skylla mig själv…) så jag är lite rädd att glömma bort att berätta om våra andra fantastiska soffor. Som smidiga divansoffan Geten, till exempel.

Jag gillar verkligen Geten, den är så stilren och perfekt för vardagsrum som är lite mindre, men där man ändå vill klämma in en skön divansoffa. Geten går perfekt ihop med minimalistisk design och finns i färgerna grått, brunt och svart. Att ändra mellan vänster- och högerställd divan går på nolltid. Om man hellre skulle vilja ha en rak modell av Geten så går det att köpa till en extrakudde.

I somras fotograferade och filmade vi den på magiska platser runt om på Gotland. Det blev helt fantastiska bilder! Kolla bara på det här…

Screen Shot 2013-10-25 at 2.18.35 PM Screen Shot 2013-10-25 at 2.18.49 PM

/ Jossan

# # # #

29 oktober, 2013