bild copy

I tv-rummet har vi valt att ha soffborden Hjorten som passar perfekt till Björnen-soffan med samma mörkbetsade trä på borden som på avlastningsytan på soffan. Soffborden som är i massivt trä är verkligen gedigna och ger en lyxig känsla med sin tyngd.

Självklart kan man ju hitta soffbord för en ännu billigare penning, men fanér är alltid det som då står i materialbeteckningen för träbord. Soffborden Hjorten får en osökt att tänka på lyxdesignade möbler från exempelvis B&B Italia. Borden är  tillverkade och producerade på exakt samma sätt som bord från detta märke, men med en prislapp som är hästlängder därifrån.

Soffborden passar perfekt för att mjuka upp känslan i ett rum om du har en kantig soffa, men passar lika bra till ”mjuka” soffmodeller som tex Howard mfl.

Borden går att kombinera som satsbord så som vi har dem, men passar även bra att ha åtskilda och kan då även användas som tex lampbord eller avlastningsbord. Eftersom borden går att skjuta in under varandra går det jättebra att ha dem som soffbord även på en trängre yta.

bild copy 2

bild copy 3

Jag har valt att matcha detaljer på soffborden med andra mässingsföremål som vi har i rummet.

Mässingsskål Oscar &Clothilde, Doftljus HM Home och Idyllien, Fat med elefant Antikt

I nästa inlägg skriver jag om soffan Björnen som ni på dessa bilder ser att vi har i den härliga röda färgen. Kan man bli annat än lycklig när man får slänga sig i denna röda mysbjörn framför tv:n, jobbigt bara att försöka hålla sig vaken…!

 

//E

# # # #

2 oktober, 2013