Ibland vill folk som köper Björnen beställa extrakuddar i samma material för att öka mysfaktorn ännu lite till. Det funkar såklart jättebra, men mitt tips är att kombinera manchesterkuddarna med ”vanliga kuddar” från till exempel Hemtex eller Himla. Det blir en schysst matchning och dessutom kul att variera lite mellan olika kuddar när man känner för det. Soffan får ett helt annat lyft!

Det går ju att göra på så många olika sätt. Har man en Björnen-soffa i neutrala färger som brun eller krämvit så tycker jag det är snyggt att ha kuddar med mycket färg. Till exempel turkosa och gröna kuddar i en mörkbrun soffa eller olika nyanser av rosa i en krämvit soffa. Om man istället äger en röd Björnen-soffa så kan det passa bra att använda kuddar i dämpade färger och kanske istället kombinera mönster, former och material. Så har Emma gjort och jag tycker det blev så himla fint!

bild copy 2

Om du behöver kuddinspiration så föreslår jag att du kikar in på vår Pinterest-sida. Där har jag skapat pinboards med massor av inspirationsbilder! Klicka på bilden här nedanför för att komma direkt dit.

Printscreen Pinterest

/ Jossan

# # #

24 oktober, 2013