bild

Jag sa tidigare idag att ”det råder tydligen matt-hybris på Sweef just nu”och blev snabbt tillrättavisad om att hybris är ett negativt menat ord och att man inte kan säga det när man menar att ngt är positivt… jag ändrade mig då snabbt till att ”det råder matt-feber på Sweef!!” För visst är det väl ändå galet positivt att det denna vecka är ännu bättre pris på Patchwork-mattorna än normalt. Skynda att fynda!! 🙂

Det är ju inte bara priset som är positivt med dessa mattor. Precis som Jossan har skrivit i ett tidigare inlägg så är kvalitén den högsta och de ger en cool och snygg känsla till ett rum. Har man mycket enfärgat i ett rum blir det supersnyggt att piffa upp med en Patchwork-matta i multi-färger, eller har man som vi ganska mycket färgstark inredning hemma så passar det utmärkt att matcha med ngn av de enfärgade mattorna.

Jag kan faktiskt skryta med att ha två Patchwork-mattor hemma, en mörkblå och en rosa. Den mörkblå (lite svårt att få till en bra bild där man faktiskt ser att den är sjukt snyggt blå och inte svart) har vi i sovrummet och matchar till mörkblå gardiner, vita fårskinn och vit sängkappa.

bild 2

I ett av barnens rum ligger denna supersnygga rosa skapelse. Den är faktiskt specialbeställd från fabriken som tillverkar Sweefs mattor och finns ännu inte i sortimentet. Men säg ni, tycker ni att det ska läggas till en rosa i sortimentet?

bild

Det blir spännande att se de nya vintagemattorna när de kommer, frågan är bara var jag ska lyckas klämma in dem i detta redan så Sweef-fyllda hem…

//E