Björnen

Björnen står som en högborg…eller jag menar mysborg i vårat tv-rum! Detta är faktiskt vår andra Björnen-soffa. Vi började med en grå av den ”gamla” Björnen-modellen, men kände att, äsch vi testar en röd av den ”nya” modellen när den kom i januari. Den har gjorts om en del, framförallt har stoppningen bättrats på för att kunna erbjuda bästa komfort utan att bli nedsutten. Jag har alltid varit förtjust i röda soffor, man blir så glad av färgen och det känns automatiskt mysigt. En extra bonus är att den passar vår tavla som vi har på väggen väldigt bra!

Bäddsoffor brukar ju inte direkt briljera med sin sittkomfort, men här har ni motbeviset. Denna soffa är så mysig och skön att jag har somnat många gånger i den utan att den varit utbäddad till säng. Det är helt klart den skönaste tv-soffan vi har haft hemma och jag skulle lätt säga att det är den bästa bäddsoffan på marknaden. Med tre barn hemma som varje dag, myser, hoppar (även om de inte får) och somnar i denna soffa så testas den väl och levererar alltid. Det är ju även väldigt smidigt att ha kompisfamiljer på besök och inte behöva tänka på extrasängar. Som mest har vi haft fyra personer sovandes i Björnen!

Vi har matchat soffan med soffborden Hjorten som jag skrev om i ett tidigare inlägg.

bild copy 5

Kuddar; Mörkblå med elefanter Svenskt tennGrå med silvertryck Day, Vita Himla, Grå Ikea

Pläd Hemtex, Golvlampa Svenskt tenn, Matta Ikea

//E

# # #

11 oktober, 2013

Kommentarer