I förra veckan så började vi använda Trustpilot för att ta reda på vad våra kunder verkligen tycker om Sweef. Jag fick äran att gå igenom och svara på alla omdömen. Vilken egoboost det blev! Det var så otroligt kul att se hur våra kunder verkligen tog sig tid att skriva om sina upplevelser av att handla hos oss. Jag har valt ut några favoriter som jag tänkte dela med mig av.

Surfade runt och googlade bäddsoffa och där var den! Björnen stor, stor, mjuk och skön till skillnad mot alla bäddsoffor jag provat live på möbelbutiker. Ni har lyckats otroligt bra med hemsidan – det syndes verkligen hur skön den var! Nu provsatt vi den på ett café också men hade lätt kunnat köpa den oprovad. Nu är soffan i vår sommarstuga och hela tiden längtar jag dit för att få slänga mig i soffan – den är som att stort mjukisdjur.
/ Annika Olofsson

Soffan är jättefin och jag är så tacksam för att Sweef fixade en fotpall i samma tyg som soffan trots att den inte ens fanns i sortimentet. Jag behövde heller inte betala extra för att man tillverkade en ”special-fotpall”. Utöver detta vill jag berätta hur glad jag blev när jag fick leveransen av soffan och fotpallen, jag hade inga verktyg hemma, men killarna från Miljöbud hjälpte mig den här fredagskvällen att sätta ihop soffan. Stort tack både till Sweef och Miljöbud!
/ Sophia Stark

Vi beställde bädd-soffa ”Björnen” och fick den efter 1 dag och det är bästa köpet vi har gjord:) Flyttade ihop med min kille i 1 rums lägenhet och behövde båda soffa och säng-vi fick båda 2 i 1:) Soffan är mycket skönt och fin:) Love it! Rekommenderas varmt:)
/ Alesja Rudaja

Hade de inte varit så trevliga och stolarna jag köpte inte håller sig så fina, då hade jag aldrig brytt mig om att skriva här. Så, ett toppbetyg förtjänar de väl!
/ Lars B

Vi bor i en liten etta. Vi letade efter en bra och snygg bäddsoffa jättelänge. Till slut hittade vi Björnen bäddsoffa utan divan. Vi använder den på dagarna som en soffa där man kan verkligen koppla av, soffan är rymlig och så mjuk likaså tyget.. På nätterna sover vi på den och vi är jättenöjda eftersom det går så snabbt att få den som 160 cm bred säng. Vi köpte en bra bäddmadrass till och vi tycker båda om komforten i soffan som säng. Och priset älskar vi också!
/ Riittakaarina Räiha

Så otroligt kul att höra! Stort tack till er alla som tog er tid att skriva omdömen till oss, det betyder väldigt mycket.

/ Jossan

# #

30 september, 2013