Inspiration är väl det jag skulle säga nyckeln till att kunna skapa ett hem att trivas i! Möbler och inredning kräver såklart sitt men för att få den där sista finishen, den härliga och hemtrevliga känslan i sitt hem krävs de där extra detaljerna. Dessa detaljer är inte svåra att få till om man har en bra plats att inspireras av.

Man kan, som jag alltid gjort, djupdyka i inredningsmagasin, man kan gå i butiker, man kan länsa Hemnet på bilder från vackra hem och man kan läsa inredningsbloggar.

Inspiration kring våra fina Sweef-möbler är temat för denna kategori i bloggen. Allt för att ni ska kunna få tips om hur era Sweef-möbler kan göra sig i olika miljöer, hur de kan se ut med olika tillbehör, vad som kan tillföras för att ni ska kunna skapa den perfekta helheten, den härliga känslan i era hem.

Vi startar med inspirationsbilder från vårt hem som är fyllt med Sweef-möbler. Först ut blir vardagsrummet där den mörkblå Howardsoffan Lejonet står som rummets medelpunkt. Visst är det fint med alla kuddar och filtar som tillbehör.

Lejonet

Plädar Lexington, Vit kudde Day, Liten blå kudde Zara Home, Stor blå sammetskudde Mimou, Fårskinn från Gotland

// E

# # # #

25 september, 2013