Hej, inredare!

Hej, inredare!

Här på Sweef känner vi oss tvärsäkra på en sak - tillsammans skulle vi kunna skapa magi. Saken är den att vi har en hel inredningsvärld att upptäcka utöver våra sköna soffor och kan erbjuda mängder av drömmiga helhetsförslag för dina projekt. I dagsläget samarbetar vi med flera inredare och leverantörer till kollegor i branschen och hur kul vore det inte om du anslöt dig till familjen?

Lägg till eller ta bort filter nedan...


PRESS-LÅN

Som press är du varmt välkommen att låna produkter till olika inredningsreportage eller stylinguppdrag. Vid ett intressant utbyte så skickas produkterna till din angivna adress inom 3 dagar, såvida produkten finns i lager. Du får låna produkterna i upp till en vecka. Har du några särskilda önskemål eller vill bolla idéer är du välkommen att kontakta oss. Maila oss på samarbete@sweef.se.

FRAKT & LEVERANS


Vi erbjuder säkra leveranser inom hela Sverige/Norge med 100% klimatkompenserade frakter.
Inom Stockholm/Mälardalen/Mellansverige kan vi erbjuda både smidig inbärning och montering.
Frakt utanför Sverige behandlar vi på förfrågan. Det är generellt dyrt att frakta stora möbler långt men tillsammans kan vi erbjuda det bästa alternativet utifrån era förutsättningar. Som att frakta godset till en terminal närmare gränsen eller boka upphämtning av ett eget åkeri på vårt lager i Jordbro.

VÅRA TYGER & MATERIAL


Vi är materialnördar. Med vårt breda sortiment tyger och material kan vi anpassa oss efter just din vision. Vi erbjuder återvunna tyger, tåliga tyger, trendiga tygval, iögonfallande färger och stilsäkra nyanser i flera olika material. För att kicka ingång inspirationen redan nu föreslår vi en titt på vår Tygprovssida där du kan beställa tygprover till din moodboard.

KONTAKT

Maila oss på Jeanette@sweef.se och lämna information om ditt projekt, så lämnar vi mer än gärna offert och förslag.

VARDAGSRUMMET
Det viktigaste rummet

Sedan dag ett har vårt mål varit att skapa Sveriges skönaste soffor, och om vi får säga det själva har vi lyckats! Våra unika modeller kan skräddarsys med mängder av tyg- och färgval för att skapa exakt den stämning du är ute efter. Kika även runt bland våra fåtöljer, mattor, pallar och soffbord som var och en bjuder på en rejäl dos personlighet.

HALL & ENTRÉ
Första intrycket

Det är som bekant det första intrycket som räknas, och när det gäller hallen ser vi till att det blir ett intryck som består. Vi hjälper dig att skapa en oförglömlig entré med råa sidobord i sten, grymt tjusiga Baggenpallar i olika storlekar och tygval, eller varför inte en stilig Flamingobänk som gör en så enkel sak som att knyta skorna till ett fullfjädrat inrednings-statement?

KÖKET
Hemmets hjärta

Bland aptitretande dofter och kulinariska utsvävningar bidrar vi med möblerna som sätter stämningen. Hur vore det exempelvis att samla familjen kring ett rustikt matbord av trä? Eller varför inte gå all-in och satsa på ett i sten där även den tyngsta franska grytan står stabilt? För mer härligt kökshäng kan vi även rekommendera vår version av den klassiska kökssoffan där man kan sitta och mysa länge.

.

SOVRUMMET
Ladda batterierna

Efter en mödosam dag finns få saker som slår att bli väl mottagen av en fluffig säng i ett sovrum präglat av sann inredningsglädje. Hos oss hittar du förutom olika sängar även sängkappor och sänggavlar som förhöjer stilnivån. Komplettera med en av våra mjuka mattor och färden mot drömmarnas rike blir ännu mer njutbar.

ÄR DU FÖRETAGARE?

Om du ska inreda ditt företag eller en företagsmiljö, så ska du kika in på Hej, företagare! för all relevant information för just ditt ändamål!

SÅHÄR GÅR DET TILL

  • Vi erbjuder retroaktiv rabatt, dvs. ingen rabatt vid första köpet, men retroaktiv rabatt från och med andra köpet. Rabattsatsen ligger då på 10% per beställning. Rabatten gäller ej frakt/tilläggstjänster.
  • Väljer du som inredare att lägga ordern mot faktura från oss, dvs. inte Klarna, så behöver fakturan vara fullbetald i god tid innan leverans kan ske.
  • Samtliga ordrar ska registreras i samma kundkort, med samma fakturaadress. Däremot kan givetvis leveransadresserna variera, pga. era slutkundsuppgifter. Detta för att vi enkelt ska kunna följa beställningarna.